Skip to contentSkip to footer

Wij zijn op zoek naar

Vidda Digital is aan het groeien en als versterking van ons Growth team zijn we op zoek naar een ambitieuze professional die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van SEA en Google Ads. Een specialist die aan gaat op data en een bijdrage wil leveren aan het succes van onze klanten met haar/zijn analytisch vermogen en heldere adviezen.  

Wat ga je doen

Als SEA specialist bij Vidda ben je onderdeel van een multidisciplinair growth team met specialisaties in growth consulting, marketing automation, social media en copywriting. Samen met dit team werk je aan het definiëren en optimaliseren van de growth strategie van diverse klanten zoals FrieslandCampina, Gites en Partou. Als SEA consultant ben jij de specialist in Google Ads en adviseer je onze klanten in de beste aanpak, uiteraard gebaseerd op data. Je bent in staat om zelfstandig SEA campagnes op te zetten en te onderhouden voor verschillende klanten. Door je nauwe samenwerking met het growth team krijg je alle facetten mee van growth marketing en leg je de ideale fundering voor de rest van je carrière.  

Met wie doe je dit?

In deze functie werk je nauw samen met onze digital growth consultants, developers en specialisten op het gebied van Design, Marketing Automation, SEO, Google Advertising en Copywriting.

Wat breng je mee?

Je leest het al: onze focus ligt op groei, voor onze klanten en onszelf. We verwachten daarom ook van jou dat je deze zelfde energie en ambitie mee brengt en gedreven bent om je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. We zien bij onze mensen graag een echte ‘growth mindset’: je gelooft sterk in jouw vermogen om te groeien door middel van leren, feedback en hard werken. Je durft fouten te maken en te experimenteren. Je doel is niet de beste zijn maar continu beter worden, samen met je collega’s.  

Je bent analytisch, klantgericht en krijgt het meeste energie als jouw inzichten leiden tot resultaat. Met jouw specialistische kennis, vertaal je doelstellingen in een handomdraai naar heldere KPI’s en Google Ads campagnes. Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en vindt het leuk om deze door te vertalen naar kansen voor onze klanten. Je bent communicatief sterk, denkt in mogelijkheden en neemt graag initiatief.  

Wat bieden wij?

  • Een opleidingsbudget en learning track
  • Een coach om jouw persoonlijke ontwikkeldoelen vast te stellen
  • Alles wat je nodig hebt om thuis te werken
  • Mogelijkheid om tijdelijk vanuit het buitenland te werken
  • De mogelijkheid om nationale feestdagen te ruilen voor eigen feestdagen

    En nog veel meer zoals een fiets van de zaak, uitgebreide lunch, een bijdrage aan een goed geregeld pension, sportvergoeding en 100% doorbetaald partnerverlof.

Herken je jezelf hierin?

Zie je jezelf bij ons werken? Stuur dan direct je CV en motivatiebrief op, we leren je graag kennen! Liever nog even sparren over deze functie met een toekomstig collega of heb je vragen over de vacature? Whatsapp of bel Jette op 06 - 2814 6655, zij gaat graag met je in gesprek!

Over Vidda Digital

Vidda Digital is een digital agency gespecialiseerd in growth marketing en webdevelopment. Wij vormen samen met Hoppinger en Business Solutions de Hoppinger Group. Bij Vidda Digital werken we met zo’n 25 experts aan de groei van onze klanten met een combinatie van growth marketing, design en development.  

In onze flexibele, open en dynamische werkomgeving in een historisch pakhuis in Rotterdam is er naast ambitie ook volop ruimte voor leuke dingen zoals Rotown avondjes, pubquizzes, (‘vega)-Kroketten-woensdag', de boekenclub en onze legendarische eindjaarsfeesten.