Skip to contentSkip to footer

Ontdek de kracht van social media marketing

Hoe speel je in op de laatste Instagram trends? Moet je starten met TikTok? En hoe ga je om met de veranderingen in de algoritmes van Linkedin?

Social Media marketing is tegenwoordig onmisbaar in de marketingmix. Het is een krachtig middel om meer naamsbekendheid te creëren en een loyale klantenbase op te bouwen. Met de juiste aanpak zorgen we voor een directe boost in leads en conversies.

Of je nu streeft naar een groter bereik, meer betrokkenheid, leads of conversies, één ding is duidelijk: een heldere social media strategie is essentieel. Bij Vidda Digital begrijpen we dit als geen ander. Onze specialisten helpen om jouw doelgroep op het juiste moment via de juiste social mediaplatformen te bereiken. Samen leggen we jouw doelen vast en zorgen we voor succes.

Plan nu een GRATIS brainstormsessie

Streef naar succes met een op maat gemaakte social media advies. Ontdek hoe we jouw merk naar nieuwe hoogten tillen, engagement verhogen en de concurrentie overtreffen. Benut ons bewezen succes en versnel jouw groei. Neem vandaag nog contact op en domineer jouw markt!

Voordelen van social media marketing

 • Meetbaar resultaat

  Door onze bewezen aanpak stellen we binnen korte tijd de nodige social media activiteiten vast voor converterende campagnes met maximale impact.

 • Vergroten betrokkenheid

  Activeer je doelgroep met informatieve en inspirerende social content. Zo raken je gebruikers positief betrokken met jouw merk.

 • Hogere conversie

  Met goed getargete advertenties en krachtige content kunnen social media campagnes meer leads en hogere conversieratio's genereren.

Resultaten voor vakantieplatform Gites

+118%

Meer volgers op social media binnen 6 maanden

+65%

Meer internationale boekingen. Campagnes in België en Frankrijk zorgden ervoor dat marktaandeel werd veroverd

+20%

Meer boekingen voor het vakantieplatform met behulp van de social media strategie.

De aantrekkelijke posts op de verschillende sociale media helpen ons om onze naamsbekendheid te vergroten. De samenwerking en de communicatie met Anne van Vidda verlopen heel goed. Op deze manier wordt ons veel werk uit handen genomen.

Marietta Kenkel, mede-eigenaar Gites

Onze social media aanpak in 3 stappen

Wil jij nog meer uit je social media halen? Met onze concrete aanpak helpen onze social media specialisten jou verder om jouw groeidoelstellingen te realiseren:

 • We maken kennis en analyseren de belangrijkste inzichten over jouw doelgroep, proposities, resultaten van eerdere campagnes en website statistieken. Daarnaast stellen we een social media business case op, zodat we een realistisch beeld van de social media kosten en resultaten kunnen geven.

 • We stellen doelen vast met de bijbehorend KPI's. Aan de hand van een brainstorm met de klant en een social media audit, bepalen we op welke social media kanalen we focussen om zo jouw doelgroep te bereiken. Hierbij houden we rekening met zowel organische social media alsook social media campagnes, zodat jouw boodschap ook onder een nieuwe of grotere doelgroep wordt verspreid. Een concreet dashboard wordt opgesteld om de resultaten effectief te monitoren en weergeven.

 • Onze social media specialisten nemen het social media management uit handen en optimaliseren aan de hand van de resultaten. Dit zal een proces zijn van continu datagedreven experimenteren, leren en optimaliseren. We spreken structureel de resultaten door, zodat nieuwe kansen en groeimogelijkheden worden vastgesteld.

  Met onze brede kennis en specialisatie kijken wij ook naar de volledige marketingmix. Bij Vidda Digital analyseren we welke combinatie van marketingkanalen jouw marketingstrategie nóg sterker kan maken. Zo draagt een optimale SEO (Search Engine Optimization) bij aan jouw social media resultaten en de kwaliteitsscore in Google. Met een combinatie van SEO en social media marketing kan zo nog méér resultaat worden behaald.

Waarom kiezen voor Vidda Digital?

 • Gecertificeerde specialisten

  Met onze brede expertise in SEA, SEO, Social Media en Digital Advertising helpen onze specialisten jou graag. Goede kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere specialist heeft dan ook de juiste Google, Meta of Microsoft certificaten in huis en is op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

 • Full funnel-aanpak

  We kijken naar de volledige customer journey. Van het creëren van brand awareness tot het binnenhalen van leads.

 • Data-minded werkwijze

  Bij ons staat een continu proces van experimenteren, leren en optimaliseren centraal, waarbij data de leidende factor vormt in onze werkwijze.

 • Logo of partner of Vidda
 • Logo of partner of Vidda
 • Logo of partner of Vidda
 • Logo of partner of Vidda
 • Logo of partner of Vidda
 • Logo of partner of Vidda
 • Logo of partner of Vidda
 • Logo of partner of Vidda
 • Logo of partner of Vidda
 • Logo of partner of Vidda

Let's grow beyond the obvious

Met Social Media Marketing behalen we meer dan alleen jouw doelstelling.

Monique Schellevis