Skip to contentSkip to footer

De vraag

Van Oord is een wereldwijde maritieme aannemer, gespecialiseerd in baggerwerken, landinfrastructuur, offshore wind en olie en gas-infrastructuur. Om een volgende stap te zetten in hun digitale positionering, kwam de vraag om een nieuwe corporate website te ontwikkelen. Belangrijk hierbij waren een toekomstbestendige technische opzet, gebruiksvriendelijk CMS, hoog securityniveau, naadloze integraties met HR- en Marketing Automation-software en een update van het design. 

De aanpak

In de eerste fase van het project voerden we een design update door, op basis van de meest recente designstandaarden en de laatste brand & styleguide van Van Oord. Daarna hebben we de website technisch gerealiseerd met gebruik van moderne technologie en een gebruiksvriendelijk CMS voor de contentbeheerders van Van Oord. De website is uiteraard geen losstaand onderdeel, maar naadloos gekoppeld met andere systemen via API. 

+289%

Bezoek contactpagina

+31%

Afgeronde sollicitaties

+6,5%

Sessieduur

Van Oord homepage

Het resultaat

Het resultaat is een moderne website, gericht op corporate communicatie en recruitment. De website geeft Van Oord een professionele online identiteit. En dankzij het gebruik van enterprise technologie in een headless CMS-opzet kan de website altijd doorontwikkeld worden. Nieuwe features, koppelingen met andere systemen of bijvoorbeeld een website redesign kunnen doorgevoerd worden zonder dat de website opnieuw gebouwd hoeft te worden. Van Oord kan zich dus blijven aanpassen aan nieuwe digitale ontwikkelingen en veranderende behoeftes. 

Wil jij ook een website die klaar is voor de toekomst?

Neem met ons contact op, we staan voor je klaar.