Skip to contentSkip to footer

Over WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Het werd ooit ontwikkeld voor blogs, maar tegenwoordig worden er veel websites mee gebouwd. WordPress staat bekend als een gebruiksvriendelijk CMS waarmee je je content en website eenvoudig beheert.

Headless-website maken met WordPress-CMS

Je kunt een website op de traditionele manier volledig ontwikkelen in WordPress. Maar wij kiezen liever voor een modernere aanpak: een Headless opzet. Dit betekent dat we voor het CMS WordPress gebruiken en voor de frontend andere technologieën.

Wat is een Headless-WordPress?

Met een Headless WordPress profiteer je van de voordelen van een WordPress CMS, maar heb je veel meer mogelijkheden op het gebied van creativiteit, flexibiliteit, security, performance en verdere digitalisering.

De presentatielaag realiseren we met opensourcetechnologieën die daar meer geschikt voor zijn, zoals Typescript/Javascript, React en CSS. De verschillende technologieën communiceren met elkaar via een API die we bouwen in de opensourcetechnologie .NET.

Wat zijn de voordelen van een WordPress-CMS?

Met een WordPress website kies je voor een gebruiksvriendelijk CMS. 

 • Gebruiksvriendelijk
  WordPress staat bekend om het gebruiksvriendelijke CMS. Ook contentbeheerders zonder kennis van webdevelopment voegen eenvoudig pagina’s toe of passen ze aan. Het databasemanagementsysteem is gebaseerd op MySQL, eveneens een gebruiksvriendelijk systeem.
 • Zoekmachinevriendelijk
  Met een WordPress-CMS scoor je goed in zoekmachines, omdat de technologie hierop is ingericht. Dit draagt bij aan meer bezoekers op je website.
 • Gratis
  WordPress is een opensourcetechnologie waardoor je geen licentiekosten betaalt.
 • WordPress-community
  WordPress wordt door de community continu doorontwikkeld. Zo weet je zeker dat je voor een innovatief CMS kiest.

Wil je samen groeien?

Neem contact met ons op, we staan voor je klaar.